Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Craft Culture by CND Vinylux Weekly Polish!

Hi Fairies...

Η νέα συλλογή των Cnd Vinylux Weekly Polishes μόλις κυκλοφόρησε και τα χρώματα της ήρθαν για να ενθουσιάσουν! Ονομάζεται Craft Culture και υμνεί το κάθε χειροποίητο μέσα από διαφορετικές υφές και 8 απίθανες αποχρώσεις!




Στα χέρια μου έφτασαν τα απίθανα Fern Flannel που είναι ένα πολύ ξεχωριστό μεταλλικό πετρόλ με υπέροχους ιριδισμούς! 
Είναι το χρώμα που θα φορέσεις καθημερινά με τζιν και κάθε casual ντύσιμο, ενώ θα σε ακολουθεί σε όλες τις εμφανίσεις σου από το πρωί μέχρι το βράδυ!
Η δεύτερη απόχρωση είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κρεμώδες κεραμιδί, το Brick knit, που κάνει τις φθινοπωρινές μέρες μας λίγο πιο ιδιαίτερες και πολύ φωτεινές!
Όπως πάντα, και η συλλογή Craft Culture είναι απαλλαγμένη από τα τα 7 βλαβερά συστατικά των βερνικιών και είναι ιδανικά ακόμα και για μένα που διανύω το 3ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου!


CND Vinylux Weekly Polish μπορείς να τα προμηθευτείς από την εταιρεία CREATIVE GROUP και μπορείς να τα αποκτήσεις από εδώ.
Μην ξεχνάς και την συλλογή ημιμόνιμων βερνικιών Shellac που είναι ιδανικά για χρήση από επαγγελματίες!

Πώς σου φαίνεται η νέα συλλογή Craft Culture? Άσε μου τις εντυπώσεις σου και σύντομα θα σου δοθεί η ευκαιρία να τα διεκδικήσεις!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...